Ronaldo stuurde een verkering naar Tottenham middenvelder Giovanni Rosselso
Juventus Cristiano Ronaldo (36) stuurde een verkering naar Tottenham middenvelder Giovanni Rosselso (25). De Italiaanse media Calchio Mercato zei op 2 augustus: "Juventus is geïnteresseerd in het tekenen van Rosselso en Tottenham heeft ook een prijs vastgesteld." Rosselso vervoegde Tottenham in de zomer van 2019 bij Real Betis en verwachtte dat hij de creativiteit van […]

Juventus Cristiano Ronaldo (36) stuurde een verkering naar Tottenham middenvelder Giovanni Rosselso (25).

De Italiaanse media Calchio Mercato zei op 2 augustus: "Juventus is geïnteresseerd in het tekenen van Rosselso en Tottenham heeft ook een prijs vastgesteld."

Rosselso vervoegde Tottenham in de zomer van 2019 bij Real Betis en verwachtte dat hij de creativiteit van Tottenham 2 zou vergroten door een combinatie van creativiteit, sensatie en passiviteit te combineren.

Rosselso toonde vaak flitsende vaardigheden, maar het probleem was duurzaam: Rosselso speelde dit seizoen in 19 wedstrijden en scoorde vijf doelpunten, een totaal van vijf, en had een uitgetrokken individuele apparaten, maar hij raakte gewond. Na een blessure aan zijn dij in december vorig jaar, is hij nog niet in de race geweest. Rosselso is pas onlangs in de ploeg getraind.

Juventus gaf een hoge score op het talent van Rosselso en zei dat hij deze zomer zou ingaan. Het medium zei dat Ace Ronaldo zijn transfer steunde.

Tottenham zou naar verluidt 25 miljoen euro willen voor het losgeld van Rosselso.

Tottenham lijkt te beslissen of Rosselso, die terugkeert van een blessure, overgaat naar de overdracht, rekening houdend met de tweede helft van het seizoen en de teamprestaties.

Southampton wordt steeds minder in een onzichtbare regenbui.

Southampton verloor op 2 augustus met 0-1 van Everton in de 26e ronde thuiswedstrijd van de Engelse Premier League (EPL) in het seizoen 2020-21 in Gudison Park, Liverpool, Engeland.

Southampton scoorde in de eerste negen minuten op Hishalisong, die vervolgens het offensief voortzette en probeerde om te winnen; en toen hij niet scoorde, kwam hij in de tweede helft. Nathan Tella, Daniel Nrundulu, versterkte de aanval. Hij nam zijn aandeel en verhoogde zijn schietcijfers, maar hij opende de doelen van Everton niet. Uiteindelijk moest Southampton het stadion verlaten met een 0-1 verlies.

In een persconferentie na de wedstrijd zei Ralph Hasenwhitle: "Mamuri was niet goed, het is het minst dat we ooit hebben gehad, het is moeilijk om te winnen als we niet in staat zijn om een ​​doelpunt te scoren en de kans te redden. De blessure is ernstig. De drie die in de tweede helft werden vervangen, waren allemaal yuss-spelers. Ik weet niet hoe ik het moet zeggen: ik moet mijn best doen in een bepaalde situatie, maar ik ben niet zo zelfverzekerd. Het is jammer dat we 스포츠중계 niet kunnen spelen zoals we het begin van het seizoen doen. "

Southampton had een grote windvlaag, zelfs voor het begin van het seizoen. Een sterk drukvoetbal, uniek voor hoofdtrainer Hasenwhittle, heeft het effect gehad en voorwaarts hebben Danny Ings en Che Adams een goede ademhaling en scoren. Maar het midden van het seizoen werd meer gewond en het was moeilijk om squad te runnen. De spelers die terugkwamen, hadden niet dezelfde kracht als voorheen, dus hun prestaties waren neergestort.

Dit blijkt uit een record: Southampton had acht verliezen in negen wedstrijden sinds de wedstrijd van Liverpool op 5 januari, zes opeenvolgende verliezen tot hij op 20 februari werd getrokken in de Chelsea Games. Tijdens de winning streak was er ook een vernederende wedstrijd die 0-9 verloor van Manchester United, waarbij de steun van fans voor manager Hasenwhittle nog steeds wordt gehandhaafd, maar de situatie wordt steeds ernstiger.

De kampioen moet de spelers van de prestatieposities op een lege plek plaatsen, omdat er geen drukvoetbal wordt uitgeoefend door de hardnekkige organisatie die uniek is voor manager Hasenwhittle. Dit deel is de belangrijkste oorzaak van de trage in Southampton.

De ranglijst is ook gedaald. Southampton bleef op de 30 punten van de overwinning en eindigde op de 14e plaats. Het verschil tussen de 18e en 7e plaats van degradatie. Southampton zal de degradatierechten van de teams, waaronder Sheffield United, Brighton, Burnley en West Bromitch Albion, tegenkomen, behalve de Manchester City Games op 11 september.Het lijkt erop dat de wedstrijd een doorbraak zal vinden door een overwinning te behalen.

답글 남기기

이메일 주소를 발행하지 않을 것입니다. 필수 항목은 *(으)로 표시합니다